bg2

Nyheter

Kjenn en ingrediens hver dag: Dipotassium Glycyrrhizinate

I den stadig utviklende verden av hudpleie og kosmetikk, er det avgjørende å forstå ingrediensene som fungerer. I dag, vi're fokus på en ekstraordinær ingrediens:dikaliumglycyrrhizinat. Avledet fra røttene til lakrisplanten, får denne kraftige forbindelsen oppmerksomhet for sine mange fordeler for hudhelsen. Hos Xi'an Ebos Biotech Co., Ltd., er vi forpliktet til å produsere ekstrakter av høy kvalitet, mattilsetningsstoffer og kosmetiske råvarer, og vi tror at kunnskap er første skritt til bedre hudpleie.

1

Dikaliumglycyrrhizinater ikke bare en annen ingrediens; Det er en hudbalsam og fuktighetskrem som er klinisk bevist for å berolige sensitiv hud. Den har sin opprinnelse i tradisjonell medisin, og i århundrer har lakris vært æret for sine helbredende egenskaper. Ved å utnytte kraften til denne vanlige urten, kan vi tilby en løsning som ikke bare hydrerer, men reparerer tørr og skadet hud. Dette gjør den ideell for de som søker lindring

2

fra ubehaget av tørr hud, spesielt under tøffe værforhold.

 

En av de fremtredende funksjonene tildikaliumglycyrrhizinater dens evne til å bekjempe hudbetennelse. I en verden hvor stress og miljøfaktorer kan skape kaos på huden vår, fungerer denne ingrediensen som et beroligende middel for å redusere rødhet og irritasjon. Kliniske studier har bevist sin effektivitet i å løse dermatitt, noe som gjør det til et toppvalg for enkeltpersoner

med sensitiv eller reaktiv hud. Ved å inkludere denne ingrediensen i hudpleierutinen din kan du nyte en mer balansert og spenstig hudfarge.

 

I tillegg,dikaliumglycyrrhizatgjør det mulig for huden å danne en selvforsvarsbarriere fra roten, som kan forhindre og redusere hudproblemer som soling, fargeflekker og akne. I tillegg kan den også gjøre huden hvit og danne en naturlig barriere mot ultrafiolette stråler på huden.

Virkningsmekanisme:Dikaliumglycyrrhizinatligner på virkningsmekanismen til hormoner, men forskjellig fra hormoner, forårsaker ikke hudavhengighet. Ikke-allergifremkallende, hudvennlig.

Oppsummert,dikaliumglycyrrhizinater en allsidig ingrediens som gir flere fordeler for hudhelsen. Fra dens beroligende og fuktighetsgivende egenskaper til dens evne til å bekjempe betennelser og lysne opp huden din, den er et must-have i enhver hudpleierutine. Hos Xi'an Ebos Biotech Co., Ltd., er vi stolte av vår forpliktelse til å produsere førsteklasses ekstrakter og kosmetiske ingredienser, og vi er glade for å dele underverkene tildikaliumglycyrrhizinatmed deg!

https://www.ebosbio.com/natural-licorice-extract-dipotassium-glycyrrhizinate-high-quality-glycyrrhiza-glabra-root-extract-glycyrrhizinic-acid-product/

Kontakt:

  •  Luna
  •  WhatsApp: +86 13572827345
  •  E-post: salg01@ebos.net.cn

Innleggstid: Okt-08-2024